Midlertidige problemer
Enter er rammet av en global teknisk feil hos firmaet Crowdstrike. Dette kan bety at melding av skade og Min side kan være ustabile.
Ingen grunn til panikk  – vi jobber med å rette opp i feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Angrerett

Du har rett til å angre på kjøpet av forsikring. Ønsker du å benytte deg av angreretten, kan du fylle ut et angrerettskjema og sende det til oss på e-post. 

Når avsluttes forsikringen fra?

Forsikringen vil bli avsluttet fra den datoen du sender oss angrerettsskjemaet, eller informerer oss om at du vil benytte angreretten. Benytter du angreretten før forsikringen din har startet, avsluttes  forsikringen fra din startdato.

Hvor lenge kan jeg angre på kjøpet av en forsikring?

Du har 14 dagers ubetinget angrerett. Vær oppmerksom på at i denne perioden kan Enter ha sagt opp avtalen din i ditt tidligere forsikringsselskap. Derfor er det viktig å opprette nye forsikringer i et annet selskap når du benytter deg av angreretten.

Hvordan kan jeg benytte meg av angreretten?

Du kan laste ned angrerettskjemaet nedenfor og returnere dette til oss på e-post. Du kan også kontakte oss og informere oss at du benytter deg av angreretten. 

Last ned angrerettskjema