Midlertidige problemer
Enter er rammet av en global teknisk feil hos firmaet Crowdstrike. Dette kan bety at melding av skade og Min side kan være ustabile.
Ingen grunn til panikk  – vi jobber med å rette opp i feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Rettighetsinformasjon

Når du går inn på og bruker disse sidene, forplikter du deg samtidig til å godta de betingelsene som er fastsatt i denne rettighetsinformasjonen.

Forbehold

Enter Forsikring har etterstrebet å utarbeide informasjonen på enter-forsikring.no så pålitelig som mulig. Enter kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Enter fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Copyright © Enter Forsikring

Dette nettstedet, inkludert innhold, utvalg og ordning av innhold, eies fullt og helt av Enter. Vi forbeholder oss alle rettigheter til dette materialet.

Du har bare anledning til å lagre utdrag fra Enters nettsted på din personlige datamaskin og skrive ut kopier av disse for personlig, ikke-kommersiell bruk. Du har lov til å bruke og distribuere nødvendige og mindre utdrag fra Enters nettsted for å legge til rette for direkte linker/pekere til sidene, eller lenkeforbindelse for Internettsøketjenester.

All annen bruk som reproduksjon, oversettelse, bearbeidelse, arrangement, og all annen endring, distribusjon eller lagring av dette nettstedet i enhver form og ved ethvert hjelpemiddel, helt eller delvis, er forbudt uten på forhånd å ha innhentet skriftlig tillatelse fra Enter.

Eksterne lenker

De lenker som går fra våre sider til eksterne sider på Internett har til hensikt å avhjelpe brukerenes informasjonsbehov. Enter kan derfor ikke påta seg noe ansvar for sider publisert av tredjepart selv om sidene våre inneholder linker til slike sider.

Tredjeparten har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Vi tar ikke ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på slike sider.

E-post

Vi kan ikke garantere at meldinger som sendes med e-post via det alminnelige nett ikke blir kjent for andre. Dersom du skal sende eller motta opplysninger som du mener er følsomme eller som uvedkommende kan misbruke, kan vi ikke anbefale deg å benytte e-post. Korrespondanse som inneholder straffeopplysninger, helseopplysninger o.l. vil Enter under ingen omstendigheter sende med e-post.

Ved bruk av e-post vil det også være en mulighet for at e-posten sendes til feil mottaker. Vi vil derfor anbefale deg å være ekstra nøye når du skal fylle ut adressefeltet og sjekke en ekstra gang at e-postadressen er stavet riktig.

Les mer om sikkerhet på våre nettsider